Activiteiten

Catechisatie

By 26 maart 2021september 17th, 2023No Comments

Tijdens het seizoen 2023-2024 worden de volgende catechisaties gegeven:

Maandagavond

Voor de 1e en 2e klas van de middelbare school van 19:00-20:00 uur in de kleine zaal en voor de 3e en 4e klas, van 19:00-20:00 uur in de consistorie. In beide groepen wordt gebruik gemaakt van de methode Leer en Leef van de HGJB. De lessen bestaan uit een combinatie van ontmoeting, Bijbelstudie en onderwijs. Voor de leeftijd 16+ is er van 19:00-20:00 uur catechisatie in de grote zaal. De startavond is maandag 18 september.
Let op: de avonden duren een kwartier langer t.o.v. voorgaande jaren!

Uitnodiging belijdeniscatechese

Elk winterseizoen start een nieuwe groep o.l.v. dominee P. J. Visser, die om de week twee jaar op maandagavond bij elkaar komt, van 20.00 tot 22.00 uur (met korte pauze). Er is bewust gekozen voor deze opzet, zodat je niet voor één uur elke week hoeft te komen én zodat we meer tijd hebben voor de bespreking van een thema. Na het eerste jaar kun je overigens al wel belijdenis doen als je daaraan toe bent. Uiteraard kan dit ook na het tweede jaar. Door twee jaar samen op te trekken zoeken we bewust naar een stuk verdieping.

De nieuwe groep start maandag 25 september.

De groep die in 2022 van start ging begint op maandag 2 oktober.

Misschien heb je nog heel veel vragen en lijkt belijdeniscatechisatie vandaag nog een brug te ver. Toch wil ik je juist dan uitnodigen nu aan te haken, omdat er alle ruimte is om samen stap voor stap antwoorden te vinden op de vragen die jou bezighouden. Daar word je wijzer van dan van uitstel.

Als je van plan bent mee te doen, geef je dan via de mail (pjvisser@maranathakerk) of een app (06 41916507) even op. Wil je daar eerst nog over praten, dan kun je dat ook aangeven

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.