Activiteiten

Jeugdvereniging

By 26 maart 2021september 9th, 2021No Comments

Ben jij tussen de 16 en 26 jaar? Dan nodigen wij jou graag uit voor onze jeugdvereniging de Hoeksteen! Om de twee weken komen wij bij elkaar op zondagavond om als jeugd van de Maranathakerk elkaar te ontmoeten.

We denken samen na over ons geloof in Jezus Christus, scherpen elkaar op en denken na en discussiëren over verschillende thema’s. Naast het geloof is heeft gezelligheid ook een groot aandeel.

We bouwen aan vriendschappen onder het genot van een drankje en hapje.

Een zondagavond ziet er als volgt uit: we beginnen met een maaltijd direct na de dienst, voor eten is gezorgd! Om stipt 8 uur ’s avonds begint de avond officieel. We zingen enkele liederen en een kadergroepje houdt een inleiding over een bepaald thema: bijvoorbeeld ‘Gods plan met je leven’, ‘Zonden vergeving’, ‘Het lijden’ of een bijbelhoofdstuk. Hierna gaan we in kleine groepjes uiteen en overdenken we het thema aan de hand van bijbelstudievragen. Om 22:00 is de avond afgelopen en is het tijd voor borrelen. Gezelligheid kent geen tijd en we praten nog gezellig na!

Naast de zondagavonden hebben we ook verschillende activiteiten, zo zijn we wezen bowlen, lasergamen, bumpervoetballen, uit eten of drinken in de pittoreske plaatsjes in Rotterdam. Ook hebben we een geweldig weekend tijdens Hemelvaart!

Als jij tussen de 16 en 26 jaar bent en graag mee wil doen aan het bovenstaande? Dan nodigen wij jou hartelijk uit voor de eerstvolgende avond, zie de zondagsbrief of stuur een ons een berichtje via het formulier.
Wij zien jou graag!